Rakennusalantyöt


Ilmastointi

Teemme ilmastointia niin isoihin tehtaisiin kuin omakotitaloihin, kerrostaloihin ja rivitalo-asuntoihin. Tehtäviimme kuuluu ilmastoinnin puhdistukset, putki- ja kanava-asennustyöt ja niiden teko. Asennamme myös ilmastointikoneet sekä teemme säätötyöt pöytäkirjoineen ja peltitöineen.

Maanrakennus

Käytämme maanrakennuksessa kaikkia peruskoneita: kaivinkoneita, pyöräkoneita, kuorma-autoja, traktoreita, jyriä/lätkiä. Tehtäviimme kuuluu perustuksenteot, viemäröinnit, vesijohtotyöt ja salaojitukset sekä rakennamme pihoja ja kiveyksiä.

Talonrakennus

Meiltä talonrakennus onnistuu niin elementeistä kuin kappaletavarastakin. Muuraus,laatoitus ja kaikki puu-, kivi- ja betoni-rakentaminen on alaamme. Rakennamme tarvittaessa kaiken alkaen tontin raivauksesta peltikattoon ja talon maalaukseen - viimeiseen listaan asti.

Saneeraus

Uusimme, puramme, eristämme ,rakennamme, tapetoimme ja kaakeloimme kaiken tarpeellisen. Teemme myös sauna-, kylpyhuone- sekä wc-remontteja. Lisäksi uusimme viemäreitä ja vesijohtoja.

Purkutyöt

Puramme huoneistoja, omakotitaloja ja asuntoja sekä metallirakenteita. Lisäksi teemme pienempiä betonin sahauksia ja reikiä.

Metsätyöt

Kaadamme puut, halkotyöt ja istutamme uusia. Oksat ja risut viemme tarvittaessa puukouralla varustetulla kuorma-autolla pois.

Lumityöt

Pudotamme katoilta lumia vuosien kokemuksella ja siirrämme lumet tarvittaessa pois. Teemme lumitöitä pienemmilläkin pihoilla. Lapiot, kolat, lingot ja traktorit ovat työvälineemme.

Lounais-Lapin Remonttipalvelu Ky

Tomi Dianoff

Kunnossapito/ Ajoneuvoasentaja/ Toimitusjohtaja

Veitsiluodontie 16, 94830 Kemi

Y-tunnus:2275674-9


Ajoneuvojen ja teollisuuden huoltohalli

Rytikatu 3, 94830 Kemi